VÄLKOMMEN HIT!

LÄNK TILL NYHETSBREV HITTAR DU LÄNGST NER PÅ SIDAN!

 

Golden hour courses är ett varumärke skapat av Emelie Ohlsson för den moderna fotografen som vill utvecklas inom sitt fotograferande, företagande och personlig utveckling. Vi anordnar roliga fotoworkshops i Sverige och utomlands, erbjuder lättsamma fotowebbkurser för nybörjare och professionella fotografer, och jobbar med stora varumärken inom fotografering och lyfter produkterna vi älskar.

Hos oss finns inget rätt eller fel, konstiga tekniska termer eller konkurrens – vi peppar och inspirerar varandra, och följer våra hjärtan med det vi älskar mest. 

Golden hour courses är till dig som älskar att fotografera, jobbar deltid eller heltid som fotograf - alla är välkomna! 

Om Emelie

Oktober 2018 startade jag mitt företag. Jag var en helt vanlig tjej som älskade att fotografera. Jag kunde ingenting om moms, marknadsföring eller att driva företag. Det var min passion och övertygelse om att få jobba med det jag älskar som tog mig framåt. 

Idag jobbar jag som gravid och bröllopsfotgraf, jag föreläser och hjälper företag med marknadsföring, har YouTube serie och utbildar Nordens fotografer. Jag älskar att inspirera och motivera människor, oavsett om det gäller bättre motljusbilder eller att få jobba med sin dröm. 

Nyhetsbrev

Nu har du möjlighet att signa upp på mitt populära nyhetsbrev! Du får ta del av mina bästa tips och inspiration helt utan kostnad.

FOTOTIPS

Ta del av inspirerande fototips som höjer dina bilder, tipsen är främst riktade till dig som fotar människor. 

LANSERINGAR

Var först med att få reda på spännande lanseringar och nyheter från Golden hour courses. 

RABATTER

Ladda ner gratis gåvor och ta del av personliga rabatter som hjälper dig framåt i ditt fotograferande.

Signa upp här!

 

"Jag vill bara tacka för att du är så underbar som bara du kan vara. Som sprider glädje och kunskap. Inspirerar och motiverar. Du är en starkt kvinnlig förebild och jag tycker att det har varit en glädje att följa dig via sociala medier sedan jag hittade din blogg för…. Jättelänge sen <3

Tack för att du är du och för allt du göra och ger!"

Camilla, medlem på nyhetsbrevet

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.