KALENDER

Allt som händer i Golden hour members

För att få länkar till sändningarna, klicka på knappen nedan:  

Till evenemang

Behöver du hjälp?

Medlemssupport: 

Klicka här!

Som medlem har du många fördelar och verktyg för att komma framåt. 

Du missar väl inte detta?

Ladda ner appen

Ta del av avsnitten enkelt via din smartphone eller surfplatta! Ladda ner appen KAJABI här: 

Kajabi för iOS
Kajabi för Android

Veckosammanfattning

Varje fredag skickar vår medarbetare Emma ut en sammanfattning på vad som hänt i gruppen under veckan. Det är ett perfekt sätt att "catcha upp" om du inte hunnit vara aktiv. 

Live-feedback

Som medlem får du möjlighet till personlig feedback från Emelie under en sändning. Du skickar in en sida, konto eller text för feedback, och kan ställa följdfrågor live. Sändningen läggs sedan upp i repris om du vill kika efteråt. 

Medlemsrabatter

Vi erbjuder unika medlemsrabatter där du varje månad för en ny rabatt från Cyberphoto. Du får också stående rabatt på 10-20% från My perfect day, Prints by DKJ, Mii-Estilo och Reclamation design. Klicka här för att se rabatterna!

Du gör skillnad!

Varje månad skänker vi 5% av din prenumeration till välgörenhet. Varje månad röstar ni som medlemmar fram vilken organisation som ska få pengarna i Facebookgruppen. 

Under vårt första år skänkte vi närmre 130 000 kr till 12 olika organisationer! Ditt medlemskap gör skillnad, inte bara för dig och din verksamhet, utan för massor av organisationer. Tack för du är medlem i Golden hour members och gör skillnad!