Webbkurser

Jag har utbildat över 6000 fotografer, och sålt över 15 000 webbkurser genom åren. 2019 lanserade jag nya kurskoncept, där det ingår hjälp och feedback till en onlinekurs. Detta gör att eleverna får en helt annan "spark i baken", och går kursen tillsammans med andra.

Detta koncept har visat sig vara extremt uppskattat, vilket ledde till att jag tagit bort mina "vanliga" webbkurser. Jag vill inte bara sälja en kurs och säga "lycka till" - jag vill finnas där för dig när du behöver hjälp. 

Därför släpps nischade kurser varje kvartal istället, där du verkligen får möjlighet att utvecklas, med hjälp och pepp från andra. 

Du kan signa upp på knappen här för att få mail när nya kurser släpps. 

Meddela mig när nya kurser släpps!

OM EMELIE

Född 1987 i Skåne och växte upp med drömmar att bli skådespelerska. När jag var 17 var jag med i tsunamin i Thailand, och vi förlorade min syster Paulina på 9 år. Händelsen har präglat mig mycket, och när jag kämpade för mitt liv i vågorna lovade jag mig själv att alltid följa mina drömmar. Löftet i den där palmen är min största drivkraft till att skapa detta du läser just nu. Att få inspirera och hjälpa andra är det bästa jag vet, och efter 8 år som utbildare har jag ännu inte tröttnat - tvärtom! 

 

Mitt viktigaste budskap är alltid att tänka på DIG, lyssna inåt. Skit i vad alla andra tycker och välj positiva och peppiga tankar till dig själv. Det är så svårt att slå sig fri från negativa tankemönster, men jag lovar att du kan! Följ dina drömmar och gör det du älskar, då kommer allt annat med tiden. Kramar till dig! 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.