GRATIS GRUNDKURS i foto med Emelie Bernborg (f.d Ohlsson)

Ta del av 25 avsnitt och 8 videos i Grundinställningar, kamerateknik och objektiv - inga kortuppgifter eller hemliga villkor! 

Grundkurs med Emelie Bernborg

Nu öppnar vi upp möjligheten igen! Här får du inloggning till min grundkurs i 3 veckor - helt gratis! 

"Jag har läst Foto A, B och C på gymnasiet. Gått fotokurser över dagen men aldrig lärt mig så mycket som från Emelies kurser"  Malin

 

Jag vet precis hur svårt det kan vara att lära sig alla svåra termer, och jag vill hjälpa dig fokusera på FOTO och inte tekniken. I denna grundkurs kommer jag gå igenom alla grundinställningar noggrant, hjälpa dig med kamerans alla inställningar, samt gå igenom hur objektiven gör skillnad i din bild. 

När jag började fota 2006, fanns inga enkla guider och jag kände mig ofta korkad. Därför har jag skapat denna gratiskurs, för att alla som älskar foto, ska kunna lära sig på ett enkelt och roligt sätt. 

Det är inga hemliga avgifter, du får tillgång till kursen direkt utan att skriva in några kortuppgifter. 

Kram Emelie

Ps! Vi hatar spam och skickar bara ut inspirerande fototips för att hjälpa dig framåt. Om du vill avsluta dessa tips, kan du enkelt avregistrera din mail i slutet av våra utskick när du vill. Dina uppgifter sparas i skyddat system enligt GDPR, och när du avslutar utskicken raderas dessa från våra system. 

OM EMELIE BERNBORG (f.d Ohlsson)

Jag är en energisk tjej på 32 år som är galen i katter, älskar chokladbollar (speciellt med dadlar!) och har rötter i Skåne. 

Jag har drivit företag som fotograf på heltid sedan jag var 21, och är idag mest inriktad på utbildning, men fotar även gravida och bröllop. 

Jag älskar att inspirera och utveckla andra fotografer, och har genom åren utbildat över 6000 fotografer i Norden.  

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.