Checklista till nya fotoföretag

När jag började fota så hade jag INGEN ANING om vad jag behövde göra för att få in kunderna. Jag bara älskade att fota och förstod inte hur viktigt allt det andra var. 

Känner du igen dig? 

Jag brinner så mycket för att hjälpa andra med det jag själv hade svårt för (japp, har gjort många misstag under 11 år hahaha), och därför skapade jag denna guide till viktiga delar du behöver ha färdiga när du startar din verksamhet. 

Du kan ladda ner den helt gratis genom att fylla i formuläret. 

Have fun och lycka till! 

Många kramar Emelie

@goldenhourcourses

Ps! Jag hatar själv att få spam, och lovar att bara maila dig om jag har något viktigt att säga. Jag skickar ut tips och gratis guider ca 2 gånger i månaden, och du kan när du vill säga upp utskicken. 

Ladda ner här:

"Guide till nya fotoföretag" - helt gratis!

OM EMELIE

Född 1987 i Skåne och växte upp med drömmar att bli skådespelerska. När jag var 17 var jag med i tsunamin i Thailand, och vi förlorade min syster Paulina på 9 år. Händelsen har präglat mig mycket, och när jag kämpade för mitt liv i vågorna lovade jag mig själv att alltid följa mina drömmar. Löftet i den där palmen är min största drivkraft till att skapa detta du läser just nu. Att få inspirera och hjälpa andra är det bästa jag vet, och efter 8 år som utbildare har jag ännu inte tröttnat - tvärtom! 

 

Mitt viktigaste budskap är alltid att tänka på DIG, lyssna inåt. Skit i vad alla andra tycker och välj positiva och peppiga tankar till dig själv. Det är så svårt att slå sig fri från negativa tankemönster, men jag lovar att du kan! Följ dina drömmar och gör det du älskar, då kommer allt annat med tiden. Kramar till dig! 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.