FLER BOKNINGAR & SOCIALA MEDIER CHECKLISTA

Fyll i namn och mail, du skickas till nedladdningssidan samt får ett mail med länk till guiden helt gratis! 

GRATIS CHECKLISTA: Sociala medier & fler kunder

Är du osäker på om du har en bra presentation på Instagram? Behöver du inspiration till lågsäsongen för att få in fler kunder?

Nu får du 2 checklistor i en: 45 punkter för sociala medier som de flesta missar, som kan vara helt avgörande i om du får bokningar eller inte, samt en guide med 5 starka tips som ger dig fler förfrågningar. 

Du får denna guiden gratis för att peppa igång dig till lågsäsongen, det finns massor av kunder att fånga in!

Enjoy! 

Förbinder jag mig på något med denna guide?

Inte alls, den är helt gratis! Du skriver bara in ditt namn och email, och får sedan fortsatta utskick med fototips, gratis kurser och föreläsningar i fotografering och företagande. Jag hatar själv spam-mail, så lovar att du kommer slippa det! Du kan när du vill säga upp tipsmailen från mig i slutet av varje mail. 

OM EMELIE BERNBORG 

Jag är en energisk tjej på 32 år som är galen i katter, älskar chokladbollar (speciellt med dadlar!) och har rötter i Skåne. 

Jag har drivit företag som fotograf på heltid sedan jag var 21, och är idag mest inriktad på utbildning, men fotar även gravida och bröllop. 

Jag älskar att inspirera och utveckla andra fotografer, och har genom åren utbildat över 6000 fotografer i Norden.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.